lördag 21 september 2024

September.

 

Länge sen sist igen. Har varken hunnit eller orkat.. 

Jag har inlett mina studier,så jag är 4 dagar i veckan på praktik på Munsala skola. Riktigt roligt! Däremellan har vi närstudiedagar vilket innebär dator hela dagen lång. 

Tiden bara flyger iväg,och man hinner inte alls med.. Mycket annat som man funderar på just nu,så lite svårt att fokusera på studier. 

Elias förlorade hastigt och oväntat sin älskade farmor i början av månaden. Så fruktansvärt ledsamt så man vet inte ens vad man ska säga. Hon är otroligt saknad! 💔 Blir begravning nästa helg. 

Samma vecka förlorade vi även vår Enzo (vår yngsta katt..) så nu är det väldigt tyst här i lyan,för han var en sådan som gick och "pratade" mest hela tiden. 

För typ 2 veckor sen var Elias sjuk,och förstås hade han öroninflammation,och fick en penicillinkur en vecka. Nu i Måndags kom han hem från skolan med över 38 graders feber,inte ens 5 dagar efter avslutad kur. I Torsdags blev det igen HVC,och det visade sig att speciellt hans högra öra var riktigt eländigt. Trumhinnan kan spricka ännu i värsta fall,och det får inte komma någon vätska in i örat alls på 2 veckor framåt. Starkare penicillinkur på nudå,så kanske det reder sig småningom. Själv har jag varit sjuk hela veckan också.. 

Mest elände alltså,men så är det ju ibland helt enkelt. 

På Tisdag ska jag på ENMG med min handled,får se då vad det visar.. 

Vi har ju iallafall haft en fin början på hösten,med värme. Men nu vänder det nog och blir kallt.. 

Hepp.