torsdag 8 november 2018

Kaos & fynd.

Goddag! Någon annan som tycker det är extremt dystert ute just nu? Jag tycker vi bra skulle kunna spola förbi November,så tråkig månad. 

Sådär annars är det rätt mycket på G. Jag som stressas så lätt tycker det är kaos,främst i huvudet. Mycket att hålla reda på ,men när jag väl gör en "to-do" lista så är det ändå inte så mycket. Men för mig är det bäst att jag har det till pappers,och får stryka sånt som är gjort. 
Jultidiningar ska delas ut och tas betalt för,Benjamin säljer godis/kak-lådor,det är pizzabakning på kommande i skolan,och snart startar pälsningen.. 

Annat är Benjamins mun. Var till tandläkaren med honom igår,och där upptäckter ÄNNU ett bettfel. Så nu har han 2 stycken bettfel som måste åtgärdas. Han ska igen till tandläkaren nu på Måndag,senare i November till Malmska på röntgen,samt sen till en specialisttandläkare. 
Däremellan är det ju såklart julklappar som ska beställas och funderas på. Jag vet att det bara är November,men jag brukar vilja ha klapparna färdighandlade så jag kan syssla med annat i December,såsom kransarna jag brukar få beställningar på.  

Nå,det är bara att bita ihop! 

Fyndade på loppis i Tisdags. Nya Adidas-skor till mig,splitternya för 10€! Struntar i om de är äkta eller inte,jag älskar dem! 
Lite annat smått kom med hem också,perfekt till kommande kranslagning och jullandskapen jag brukar göra. 

Ikväll blir det ishockey,och på Lördag blir det högst troligt Vasa. Gubb har inte många lediga helger kvar detta år. 

Ha det fint! 









....It´s been 84 years sen vi sist tog en selfie

Kranskrafs

Inga kommentarer: