fredag 3 februari 2023

Longtimenosee

 Morjens. Igen en stund sen sist,och vi är inne i Februari. Januari kändes evighetslång trots att veckorna ändå flyger och far. 

Vad har då skett sen sist?  Nå,inget himlastormande. Vi har så smått fått tummen ur,och börjat komma oss ut lite iallafall. Förra helgen var vi och pimplade en sväng. Kom några små firrar,som Miilo fick äta upp sen. Högst troligt hade vi 2 vargar på isen just före vi pimplade,och i Måndags lär de ha hittat spår på skolgården här i byn. Tycker de börjar komma alldeles för nära inpå,känns inte alls tryggt. Har ju en äldre son som gärna spenderar timmar ute i skogen själv,och en yngre son som ska gå till och från skolan. Sannolikheten att nån varg ska göra något är väldigt liten,men vill inte ens ta risken! 

Nåjoo,Fredag idag då. Blir en tumishelg med Elias,då hans pappa ska jobba. Blir väl nån film,samt att han är bjuden på 2 kalas. Kanske får vi inklämt en runda till villan också. Sen på Söndag kommer Benni hem igen. 

Kiira (hunden..) är så himla jobbig just nu. Aldrig någonsin har hon varit såhär pass pöllo under löp förut.. Det gnälls konstant,hon ska ut hela tiden,och väl ute gör hon ingenting. Det rids på katter och andra hundar,och slickas och stånkas. 😆 Tur det är en kort tid iallafall. 

He va väl he. Inkommande vecka blir det skola Måndag,torsdag och Fredag. Däremellan staden J och firande av pappa som fyller år. 

Ska snart ha hunddagis här,tur det,så Kiira har någon att rida på 😆

Ha en fin helg! 🌷


2veckor sen





Januari? Tjohej. 





Loppisfynd,älskar färgerna!





Inga kommentarer: