lördag 30 september 2023

300923

God förmiddag! Regnet öser ner,typiskt då man skulle ha en del att göra på utsidan.. 

Rätt fullt upp fortsättningsvis. Tycker jag skriver samma varje gång. Men fortsättningsvis är det packande i Hirvlax skolan,samt förrådsorganisering i Munsala. Utöver det fortsättningsvist målande av hus,kattungeumgänge,hundskötning nu en vecka,kaninmatas,körande till och från Krombi emellanåt.. 

Har kommit besked angående den stundande begravningen också äntligen,otroligt hur det får ta så här länge.. Så nu ska det planeras binderier inför den. Har så otroligt svårt att förstå fortfarande att det blev såhär,ibland gör det rent fysiskt ont när man tänker på det.. Blir väl mer verkligt iom begravningen. Har sysselsatt mig med annat för att slippa tänka så mycket,men det är ju inte heller hållbart i längden. 

Oktober blir det riktigt snart,och hösten är här på riktigt. Mysigt på ett sätt,vemodigt på ett annat. Börjar veckan med dejt med favorittjejerna Karin och Jannika på Måndag. ❤

Nåjaa,idag blir det iallafall mammas,och eventuellt träff med Benni. Han har praktik kommande vecka,så får ha hem honom lite extra. Det gillas!

Ha det fint. 

Enzo 





Ser lite annorlunda ut vid villan nuförtiden



❤❤









Inga kommentarer: