torsdag 7 april 2022

Torstai.

Hejåhå. Torsdag igen. Takatalvi fortfarande,våren kom verkligen av sig. De scillor som kommit upp har i princip frusit bort.  

Sker annars inte ett dugg,vardagen rullar på. Har en helg med kidsen på kommande,men något vidare utevistelseväder har de inte lovat,så får se vad det blir. Sen blir det en kortare vecka iom påsken. Inga planer ännu alls,har ju inga kids hemma,och lillsis och co reser bort. Lär bli en extra tråkig påsk 👀 Nå,Elias far iväg på långfredagen och kommer hem på Söndag eller Måndag,och Benjamin kommer hem på Söndag,så inte är det ju så länge ändå. 

Har klottrat med lufttorkande lera senaste veckorna,mest har det blivit påskrelaterat. En sorts mall har jag gjort till ett projekt vi ska ha med åk 5-6 imorgon,blir kul! 

Provade ett nytt material idag också,nämligen foamiran. Är som softis ungefär,men tunnare. Med hjälp av värme (strykjärn för mig) så krymper det ihop och blir lite "pappersaktigt" och man kan enkelt forma det som man vill. Vanligen är det blommor man gör. Riktigt roligt,och jag funderar på att beställa hem mer färger. 


Ha en bra Torsdag,och helg! 


Äntligen hade de fått in Bellis till Sunds



Gjorde påskplanteringar åt mamma och lillsyrran. Pupu-baken är gjord i lufftorkande lera. 








Tyckt lillsyrran behövde en krans






Inga kommentarer: