söndag 12 juni 2022

Cykeldrama.

God förmiddag! Slö,solig och varm Söndag på G. Har varit en lugn barnfri helg med serier,inledning av fiskesäsongen osv. Borde fortsätta skramla ihop saker vi ska sälja inkommande helg. Vi deltar i sjöbyarnas loppisrace Lördagen 18:e. Blir en del märkeskläder,växter (palettblad bla.),böcker,leksaker osv till försäljning. 

Cykeldrama var det ja,eller nåja,inte särskillt dramatiskt heller. Som jag nämnt så har Elias cykel som han fick till födelsedagen gått sönder flera gånger. 3:e gången fick vi det fixat själva,men nu håller det på att gå sönder en 4:e gång. That was the drop. Får nu efter lite mailande skicka tillbaka cykeln (hämtas imorgon,det kallar jag service!) och pengarna tillbaka. En cykel behöver han ju ha,så i Fredags hämtades en sprillans ny (oanvänd hos förre ägaren) cykel från Sundby. Hoppeligen håller den bättre. Annars blir det nog promenad eller mommopeed som näst 😂

Jag har haft helt frukstansvärt ont i nedre ryggen senaste veckan = Ingenting vettigt har blivit gjort. Tror det är från svanskotan.. Liksom det är tacken när man börjat röra på sig mer,och faktiskt njuter av en cykeltur. 

He om he. Kanske man så småningom vågar sig i sjön också? Var 18 grader i vattnet igårkväll. 


Ha det gott. 






Lilsis´ och jag skruvade ihop blompallar till mamma. Gick allra bäst utan nå karlar som blanda sig i 👀




Även ett annat byggprojekt blev klart,så nöjd! 

Testat nerverna..


Kom med i Buzzador-kampanjen för Gliss. 👌


Förra veckans loppisfynd



Efterlängtade tröjan på posten 👍




Inga kommentarer: