måndag 4 juli 2022

Senaste dagarna.

Ny vecka på gång och lär bli en svalare sådan. Förra veckan var minst sagt en svettig historia. Blev mycket simmande såklart,och ännu igår var vattentemperaturen kring 25 grader. Så skönt! 

I Onsdags var vi till Ackworth sand (strand?) nära vår villa. Brukar besöka stranden några gånger per sommar,ett riktigt härligt ställe! Såklart blåste det upp ett oväder,som det brukar göra när vi är ute med båten. Men hem kom vi oss iallafall. 

I Torsdags fick vi ta farväl av Chanel,en kanin som lillsyrran haft i hela 6 år. Stackarn var i så eländigt skick att det mest humana var att låta henne gå till de evigt gröna ängarna. Lillvännen,vem ska jag nu köpa morötter åt? 😭

I Fredags blev det fiskehamn i Vexala tillsammans med Karin och Jannika. Fruktansvärt hett i sanden,så var inte så himla länge där. 

I Lördags begav vi oss som sagt till Ruovesi och Helvetinjärvi. Otroligt vackert ställe,och obehagligt högt och brant på vissa ställen. Tyvärr så får inte telefonen med HUR pass brant det är. Men,fin natur och väl värt ett besök! Vi var helt kladdiga efter 4 km,var nog lite för varmt att vandra. 


Blir en bildbomb från senaste dagarna. Borde få gjort något vettigt nu när det är svalare,men ryggen krånglar fortfarande. 


Hej. 


Ogräs kan också vara fint








Lilldamen har börjat yla efter mig igen när jag försvinner ur sikte.




😪❤



Fiskehamn i Vexala

Karins nya bebis, Lenny 😍


Helvetinportti




































ca 500 m från restaurangen hade de vildsvin och strutsar 😀



Inga kommentarer: