måndag 23 april 2018

Ny vecka igen.

Måndag. Mulen,lite tråkig sådan. 

Helgen kom och gick. Var som skrivet till veteinären med Kiira i Fredags. Hon väger hela (?) 2,3 kg,och är i stort sett nog frisk. Hon fick vaccin,och stackarn skrek i högan sky,för sprutan sved lite. Dock ska hennes rinnande ögon kollas upp nu på Torsdag. Tydligen kan de ha inåtväxande ögonfransar,som då irriterar och gör ögonen rinnande och inflammerade. Hoppeligen är det inget fel. 

Ett annat fel som hittades var att hon har ett lätt underbett. Pompoms ska ha saxbett,eller vad det nu heter.  
Kan leda till att hon biter sig själv i gommen,och det kan bli smärtsamt. 
Snordyr operation har vi väl att vänta oss,men tänkte avvakta och se hur det blir. Får hon ont,börjar blöda,vägrar äta så ska vi såklart genomföra operationen. 2 tänder som isåfall ska dras ut. Troligtvis täcker inte försäkringen detta heller. Iallafall fick vi skaffat fästingskydd. Blev ett halsband till Kiira,och droppor till katterna. 

Var till Vasa i Lördags med lillsyrran + hennes kompis. Blev H&M,Tiger,massa andra butiker samt Minimani. Fyndade lite sommarkläder till kidsen,samt lite kläder till mig själv. Sen på kvällen blev det ishockey. 

Igår var det också ishockey på agendan. Inga på så vis betydande matcher,men det känns nog lite skönt när vi vann över Sverige med 7-3! 

Annat då? Elias fick sin cykel i Torsdags,och han är såå nöjd! 
Kollade i mina odlingslådor nu när snön smält bort,och där hittade jag vitlök som kommit upp. Planterade ju lök i höstas,och det verkar lyckas. 

Snart kommer Benjamin hem. 


Ha en fortsatt fin dag! 





Hiitade världens fulaste piedestal på loppis (den var skrikgrön) men efter lite färg är den väl helt okej 

Slängde ut pärlhyacintslökar ifjol,och de kommer upp nu

Vitlök


Arbetsfördelning 😉

Inga kommentarer: