onsdag 7 juli 2021

Miilo

 Ah,äntligen lite svalare väder! Haft så sjukt varma dagar så man har bara orkat existera. Så,en svalare dag skulle innebära att städa och eventuellt klippa gräset där det är långt. Får se. 

I Måndags hämtade vi hem Miilo från Palvis. De hade hela 11 kattungar i alla dess färger,2 mammor som uppfostrat dem tillsammans.

Förstod på ägaren att det var över 11 personer i kö,på just de gula som de hade. Miilo var den enda som var lite lurvigare. Allt har gått över förväntan faktiskt,det är som om han alltid bott här. Han brydde sig inte det minsta i Kiira,eller vår andra katt Bailey. Satt bara och tittade sig omkring,och lät dem snusa på honom. 

Eftersom kattungarna bott ute på terassen tidigare,så hade jag inga större förhoppningar om att han skulle förstå sig på att gå på kattfatet,men visst fattade han det direkt också! Han har inte heller saknat sin mamma eller syskon vad vi märkt. Han har hittills sovit hos Elias,hela nätterna. Vi ger honom en maskkur som bäst eftersom jag tyckte han var lite mager men annars är det på bästa vis alltså! Helt otroligt söt kisse vi fått ❤

Igår var Elias och jag och simmade i blåst och regn och det var helt otroligt skönt. Konstaterade att det var varmare i vattnet än i luften,hela 27,5 grader! 

Snart helg igen,och blir en barnfri sådan troligtvis. Inga planer alls ännu. Förslag mottages! 

Nu --> aktivera sig lite. Ha en fin dag!  






Mitt ogräsland levererar 😁




Hittade dessa vid mammas (hässleklocka? )utspridna lite här och där. Otroligt vackra! Och Kiira smyger sig in på bild förstås 😂



Inga kommentarer: