torsdag 12 maj 2022

12.5

Päivää goddag. Snart har halva Maj farit också,och snart är ju sommarlovet här. Otroligt vad tiden går fort. Tycker dock värmen lyser med sin frånvaro ännu,men snart så.. Regnig dag idag,och typ hela dagen igår. 

Mina perenner har börjat kika fram i både krukor och i rabatterna. Trodde nog de flesta hade frusit ihjäl men icke! 

Mycket på G innan sommarlovet börjar,det är cykeldagar,powerpark,simhall,vårfest osv för kidsen. Får ju hoppas Elias cykel håller ihop,för han hann cykla med den 1 vecka typ så var samma sak sönder igen! Som tur fick vi den reparerad helt gratis denna gång,sist blev det att kosta 90€. Har reklamerat till stället vi köpt den ifrån,så får se vad de säger. 

Har fått baken ur och börjat promenera med lillsyrran,typ varannan dag. Hittills har det blivit ca. 20 km sammanlagt på 5 gånger (och cykling typ 5km). Inget wow för de som är vana,men definitivt ett wow för mig 😄 Fortsätter sålänge det känns bra. 

Imorgon blir det vikariat,sen en barnfri helg. Ishockey-vm börjar,så det ska såklart skådas. Eurovision vet jag inte ens om jag orkar kolla,Ukraina lär ju vinna ändå. Så fel egentligen,man röstar väl på låten? Inte för hur läget är i landet? 

He om he. 


So long. 


Morsdagsblomster









Fick sötaste souveniren från Grekland av pappa


Foamiran





















En bättre loppisrunda







Inga kommentarer: