lördag 21 juli 2012

Hemma igen!

Phew,kom hem igår efter 2 intensiva dygn med husvagnen. Stack iväg i Onsdags upp till Haparanda/Torneå.  Sov en natt på Torneå camping. Jävla finnungar som sprang på efter klo 23. Nästan omöjligt att få Elias att sova där! Han somnade väl 23,och vaknade halv 5! Suck. Men som tur var så somnade han om och vaknade typ 9.
Besökte IKEA såklart,och hittade en hel del. 2 hyllor,ett bord åt Benjamin. Tavla till mig,muggar,fat osv.. :)
Åkte sedan vidare till Kukkolaforsen. Lugnt och fint ställe,synd att vädret var anus. Jävla till fors ,rann tydligen 1,1 MILJONER liter vatten i sekunden om där! Helt otroligt.

Så började vi söka oss hemåt då. Tanken var väl att vi skulle övernatta på någon camping,men det blev inte så utan vi körde raka vägen hem. Besökte även Kärkkäinen i Ii.
Skönt att sova i en riktig säng!





Torneå


Kukkolaforsen


Kukkola






Uggletavla från IKEA <3



Hih <3
Så till en sorglig grej. Lillsyrran ringde när vi var vid Kukkolaforsen och var så ledsen. Lilla kissen som vi hittade här hos oss,remember? Hon hade plötsligt blivit jättedålig. Åt dåligt och hade jättedålig mage. Så halv 12 på torsdagkväll somnade stackarn in. Ingen aning vad hon hade för fel. Sjuk? Eller så helt enkelt för liten för att klara sig.

R.I.P Nova <3

Inga kommentarer: