söndag 8 juli 2018

Mini-resan.

Godförmiddag! Det är Söndag igen,och en blåsig sådan! Men de lovar ju varmt kommande vecka. Kanske man kommer sig i sjön? Brukar ju ta första doppet kring midsommar,men det har bara inte blivit av än. 


Hur var kryssningen då? Riktigt bra faktiskt! Vi kom till Åbo i lite väl god tid,så barnen blev lite rastlösa och uttråkade. Sen på båten gick vi direkt till hytten,och sen ut på däck. Besökte förstås tax-freen,och sen bänkade vi oss i baren. Kidsen fick varsin drink (alkoholfri förstås så ingen tror annat!)
En dansgrupp uppträdde,och gud vad duktiga dom var! Karlarna i baren hade nog att titta på ,många lättklädda flickor som dansade.
Efter det gick vi och lade oss. 

Måste säga att jag inte sov många timmar. Somnade väl klo 01,och vaknade 06:30 av att sängen vibrerade. Ställde oss ut på däck så vi fick se lite av Stockholm,och sen blev det frukost. 

Lallade på säkert 4-5 gånger till Tax-freen,samt presentbutiken och parfymavdelningen. Även Tommy Hilfiger butiken besöktes,men där var det ju så otroligt dyrt.

Lite lång tid fick vi innan vi var i Åbo tillbaka,och vägen hem kändes evighetslång. 

Shoppingen blev inte så brutal sist och slutligen. Massa godis förstås,snus & tobak,en parfym,Likör till mamma som fyllt år,öllåda,limsa osv.. 
Baltic princess passade nog bra för barnfamiljer,men jag tyckte shopping-utbudet var litet jämfört med tex.Silja Europa. Kanske man skulle testa Viking Line nästa gång? 

Igårkväll var vi och fiskade,samt till villan. Barnen (och jag också för den delen) var trötta och gnälliga. 

Det med det. Ska snart skjutsa iväg Elias på kalas,och sen ska Benjamin skjutsas till pappas. 

Ha en skön Söndag.  







Kaos








Mariehamn

Ruisrock i Åbo







Inga kommentarer: