måndag 5 augusti 2019

Kryssning.

Goddag. Måndag,och den sista hela sommarlovsveckan har inletts. Känns som att vi inte har haft sommar alls,har gått så fort,och rätt kallt har det varit. Förhoppningsvis får vi lite sommar ännu. 

Förra veckan var vi som sagt på kryssning med kidsen. Valde i år att åka med Viking Line,och morgonavgång. 
Startade 02:30 mot Åbo efter typ 3 timmars sömn. Kidsen sov inte en endaste blund på vägen ner. 
Båten avgick 08:45,och vi lade oss för att vila en stund. Fick väl 1 timmes sömn ungefär. Elias lär inte ha sovit alls. Var som bäddat för en "trevlig" dag och kväll. 

I efterhand kan jag säga att jag gillar Silja Line bättre,och kvällsavgång. Vi fick riktigt tråkigt under dagens lopp. Men,vi var ju också på en av de äldre Vikingbåtarna. Nå,vi fick ju se både Mariehamn,Stockholms skärgård,Gröna Lund,och såklart lite av Stockholm. Shoppade lite,ungarna spelade bort många slantar på diverse spel osv.. Helt okej. 

Sade när vi kommit hem att ALDRIG MER,för det blev en hel del tjafs och bråkande när vi alla var så trötta. Men,det lär ha glömts till nästa år 👀

Efter att vi kommit hem har vi hunnit med blomsterbinderi,begravning,villan,kalas och hämtat hem Theo (som verkar ha gjort sig hemmastadd redan). Idag fortsätter Elias simskola,så får så småningom ställa honom i ordning. 

Hepp. 














😉


Inga kommentarer: