tisdag 20 augusti 2019

Tisdag.

Godmorgon! Vaknade med världens nackspärr imorse,visst har jag haft det förr,men aldrig såhär pass brutalt. Och armen är precis lika sjuk som förut,trots fysioterapi osv.. 
Fick samtal för nån vecka sedan att det behövs ett nytt läkarbesök + blodprover. Så,bara att börja om igen,suck. Har tyvärr blivit van vid att ha värk i armen konstant. 


Anyhow,vi har bokat boende till nästa sommar i Tallinn. Blev EHE hostel,ca. 3 km från centrum. Nu är det bara resan som ska bokas. 
Biljetterna kom igår också. 

Förra helgen var en helg med the kids. Vi var ut och körde på Lördagsmorgonen,samlade ljung till pyssel osv. 
Efter det blev det moffas där Benjamin plockade röda vinbär,han skulle prompt ha en paj,och sagt och gjort,vi bakade en paj. Inte riktigt i min smak,blev alldeles för sur. 
På kvällen for vi till villan i Vexala och badade bastu. Så otroligt skönt! Längtar till den dagen vi har egen bastu. 

Hyresvärden hade en karl hit till lyan i helgen också,som skulle mäta fukten. Har haft rätt dålig luft i vissa rum. Men det hittades inget mögel,eller fukt. Så vi kan pusta ut. 

På Torsdag ska vi iväg på Kulturnatten i Kaabi,sen blir det Juthbacka en sväng på Fredags eftermiddagen,och sen iväg till Maanas på kvällen. Ska bli skoj! 

Ska börja pina iväg mot Jeppis. Lillsyrran slutar väldigt tidigt idag,så ska plocka upp henne. Sen jaga nya gummistövlar till Elias. 

Hepp.







Tror Benni har ärvt intresset för fotografering  ;) 








👌

Inga kommentarer: