lördag 16 februari 2019

Lördag.



Goddag! Vilken fin Lördag! Ska småningom sticka iväg till villan och grilla korv. 

Alla hjärtans dag kom och gick,inget vi brukar fira desto mera. Fick dock en bukett och ett stort ljus av gubben ❤ 

På kvällen var vi på utekväll här vid skolan. Tog med Kiira just för att socialisera henne lite.
Hon blir nervös och rädd när det är mycket folk,och morrar och skäller. Hon biter inte,men folk kan nog uppleva henne som aggressiv. Hon är ju så liten,och är troligen rädd att någon ska skada henne(främst barn),och är man liten så måste man ju höras. 
Nåväl,lite bjäbb blev det men långt ifrån vad jag trott. Hon trivdes bra innanför min jacka,och tittade sig nyfiket omkring. Hon fryser lätt trots att hon har fluffig päls. 

Igår när jag hämtade Elias från eftis konstaterades det att han fått sönder sin halare. Ett rejält hål i baken. Alltså finns det något plagg som är gjort för att hålla? Nå denna gång hade han lyckats klättra på en spik och rivit sönder den. 
När vi for hem för att byta till jacka så stod Nelson (vår katt) på trappan och gapade som en galning. Han har varit spårlöst försvunnen i 2 veckor. Vrålhungrig men i ok skick! 

Vi for sen till Prisma,och hade turen att hitta en halare för typ halva priset. Hoppeligen så håller den resten av vintern. Den borde tillochmed gå på honom nästa år. 

Sen blev det bowling. Vet inte vem av barnen som var värst. De tjutade,ropade osv när klotet for snett och i rännan. 


Det var det. Ska ställa oss iväg nu. 

Ha en bra dag,och ut och njut! 🌸











Inga kommentarer: