torsdag 21 februari 2019

Plast.

Hej! Alltså,vilken skillnad på igår och idag?! Igår var det värsta snöstormen,och drivorna var höga överallt.Idag skiner solen från en klarblå himmel! Hoppas på sånthär väder nästa vecka också.

Veckan har sett ut som vanligt i princip. Var till tandläkaren med Elias i Måndags,gick lika bra som alltid. Tisdagen spenderades i Jeppis. Var in till Sunds för att köpa lite snittgrönt. Hem kom förstås också en ny växt. Stod och kollade på några "kortpackor" de hade vid kassan,och döm om min förvåning när det visade sig att de var helt gratis. Så fina! 🌸

Blev sportlov nu för min del. Har säkert plastat 20 böcker igår,och lika många idag. Efter en vattenläcka,så ska böckerna organiseras och plockas in i hyllorna tillbaka. Märkte att det säkert är 50 + böcker som inte är plastade. Men,jag har ju att göra då framöver. 

Imorgon åker Elias iväg till pappa och en barnfri helg väntar. Skulle hellre ha barnen här faktiskt. Men,hela nästa vecka får vi ju umgås. Lite planer för sportlovet finns,bla. en Vasadag,och villaliv,och kanske klättring? Återstår att se.

Ha en fin fortsättning på dagen! 









Inga kommentarer: