onsdag 22 april 2020

.


Onsdag igen en gång. Veckorna går nog trots att man håller på att dö av tristess ibland. Mycket skolarbete för kidsen förstås,som tar längre tid än förväntat. 
Senaste veckan har vi promenerat,fått matkasse från Nykarleby stad,handlat för min vinst vid Cityflorist,planterat om massa av mina växter,sått frön,tvättat bilar,tappat björksav,fixat vårplanteringar,ordnat i skrubbar och vrår och hyllor osv. Sker helt enkelt inte så mycket spännande just nu,därav bloggtorkan. 

Hur ska man ens komma sig ur dethär med förståndet i behåll? Vissa dagar vill man bara dra täcket över huvudet och inte alls stiga upp. Att det troligen kommer bli tråkigaste sommaren i mannaminne hjälper ju inte upp humöret heller. Allt ställs in känns det som,och absolut troligt också vår planerade Rammstein-konsert i Estland. 

Men som sagt,vi sitter ju alla i samma båt,så det är väl bara att dra upp snoret och göra det bästa av situationen. Tur man har vänner att ventilera med när det känns för jobbigt. 
På Fredag blir det troligen Storsand och en utelivsdejt med Karin och Jannika,ska bli kul! Sen har vi en helg med barnen,med 0 planer. Hoppas ju på lite vårväder,samma som vi hade igår. 

Önskar er en trevlig dag. 🌸


Björksav 💕

Palettisar på G.

Vann ett presentkort till Cityflorist ❤

Matpåse från Nykarleby stad


Ny till samlingen 😃


🌱





Inga kommentarer: