onsdag 29 juli 2020

Onsdag?



Terve. Knappt så man vet vilken dag det är längre. Veckorna går så otroligt fort,och Juli har ju inte direkt varit någon super-sommar-månad. 
Snart börjar ju skolorna igen! Hur hösten ser ut vet ingen,plötsligt kan vi ju stå där igen,med hemmaundervisning. 
Nåjo,en vecka med båda barnen hemma är på gång. Hunnit med en del redan. Elias kom hem i Måndags,han har varit på husbilsäventyr med sin pappa och farföräldrar. 

Vi var på den årliga bastudagen till svärföräldrarnas villa i Måndags. Simmade,badade bastu,åt,kaffade osv. Riktigt nice! Sen hann vi bara hem,så for vi vidare till Oravais hamn där min moster och man campade. Elias (som inte är rädd för någonting) hoppade från 3 meter vid hopptornet. Han är en riktigt bra dykare och simmare så det gick super! 
Igår var vi till Monäs och fiskade,och Elias hoppade där från tornet som är lite högre än det i Oravais,kanske 4m? Otroligt modig son jag har! 

Nu kom vi nyss hem efter att ha fört Benjamin till sin fammo. De ska ut på vandring till Kortjärvi vandringsled. Han kommer hem tillbaka imorgon. Imorgon ska vi fira min bror som fyller 30 år,och på Lördag ska vi fira syrrans karls examen. 

Ha det gott. 







💓


Inga kommentarer: