söndag 2 augusti 2020

Zzz

Goddag. Så otroligt sömnig Söndag. Vaknar inte alls idag känns det som. Var uppe och beundrade åskvädret runt 01 inatt. Tydligen har det blixtrat och dundrat runt 04 också,enligt Benjamin som var uppe då. 

I Fredags var det tänkt att vi skulle gå en vandringsled i Pensala. Fick bli ändrade planer då de lastade stockar längs vägen,så vi inte slapp förbi. Istället blev det Gunnars grusgrävar i Jeppo. Fikade,och kidsen simmade. 
Igår blev det ett försenat examenskalas i Kaabi. Lillsyrrans karl Benjamin blev färdig byggare i våras. Gick och beundrade deras fantastiska trädgård,vilken dröm! 😍

Sen hämtade jag ut mitt paket från Kärkkäinen. Så nöjd med mina 2 nya sidobord. Nu ryms det ännu fler palettblad 😎 Ett nystan med macramégarn blev det också. Kanske jag äntligen får klart en kreation? Har ju hållit på 1 år typ utan att få något klart. 

Idag ska Benjamin föras till pappas,annars inga planer alls. Imorgon blir det Jeppis. Audin ska på service igen på Tisdag,och kommer vara borta 1 vecka. Får låna svärisarnas Volvo sålänge. Får se hur det går,är ju van med manuell växellåda,och deras är automat. 👀


Ha en fin Söndag! 





💕











Inga kommentarer: