måndag 31 december 2018

Snart nytt år.

Hello! Hoppas ni haft det riktigt skönt och bra här i mellandagarna! Här har vi nästan haft det för tråkigt. Speciellt när man inte haft hem kidsen,dagarna har riktigt segat sig fram. Men nu är vi framme vid årets sista dag! 
Blir inget vilt firande för oss iom att vi har hem barnen,men blir en lite finare middag i form av hemmagjorda klyftpotatisar & lövbiff med vitlökssmör. Till det blir det väl barnskumppa 😀

Lite raketer har vi också såklart,men får se var vi väl avfyrar dem. Måste kolla lite hur Kiira reagerar. De lovar ju sämre väder också.

Hmm,vad annat?  Har varit på mellandagsrean i Torsdags,och till Vasa i Lördags. Hittat några plagg till barnen vid H&M,några plagg till mig vid Newyorker,lite prylar vid Tiger osv.. 

Har fått in ohyra i skafferiet,och vilket helvete att slippa dem! Har sanerat 3 gånger,men hittar fortfarande dem i nya oöppnade förpackningar. Så nu har vi skaffat en massa lådor och burkar,i förhoppning att de inte kan ta sig in. 

Julen har jag slängt ut,så gott som. Lite julbelysning ännu kvar,men den stoppar jag nog undan snart också. Vad tomt det blir efteråt,får nog shoppa nya växter,trots att jag säkert har 50 olika redan.

Nu får man väl hoppa i duschen,och fixa sig lite nyårsfin. Alltid kul att snofsa upp sig lite även om man bara ska vara hemma. 


Önskar er ett gott nytt år! Fira lugnt,och ta det lugnt i trafiken. De lovar storm imorgon och på Onsdag. 



Bye. 




Nytt år,nytt hår. Dock ännu ljusare nu efter behandling nummer 2 






Inga kommentarer: