fredag 7 maj 2021

Fredag 070521.

God förmiddag! Fredag då igen en gång,och en helg med kidsen väntar.  Blir grillpremiär ikväll är det tänkt,sen filmkväll som vanligt.

Imorgon kommer Jessica och Johan hit. Tror vi sågs senast i typ JANUARI?! Helt sjukt. De får ju snart tillökning i familjen ❤

I Tisdags fick jag en tid till tandläkaren för att då utesluta att käkproblemet skulle bero på min visdomstand. Den var dock inte inflammerad,utan tandköttet lite irriterat bara. Fick även en tillfällig bettskena att ha på nätterna eftersom jag (som jag har märkt själv att jag gör) går och biter ihop tänderna både dag och antagligen också nattetid. Ska på röntgen av tänderna på Måndag,för att se ifall det går att dra ut tanden vid HVC eller om jag måste till Vasa. 

Nåhe,i Onsdagskväll fick jag från ingenstans ont i halsen på högra sida (som allt annat..). Dit for mitt vikariat på eftis för denna vecka då. Fick en läkartid igår och hon konstaterade att det inte finns någon vätska kvar bakom trumhinnorna,inte heller såg hon några inflammationer. Bihålorna var okej,halsen okej,käken symmetrisk osv. Hon kom fram till att hon inte kunde hjälpa mig. Lite hukka-besök nog. 

Väntar iallafall på att sköterskan ska ringa så jag slipper iväg på en hörselkurva,och då ifall den inte ser bra ut så blir det nån specialist. 

Dock märkte jag igår efter lite massage,och värmekudde i nacken att käken blev lite bättre. Samma skit idag dock,men det fick mig att fundera ifall det inte är från nacken? Nå,får ju iallafall pengarna att fara på diverse besök hit och dit... 👀

Nu måst jag försöka få färdigt morsdagspresenterna. 

Ha en bra Fredag,och en bra helg! 









1 euros fynd från i Måndags 😍



Vallilafynd ❤




Inga kommentarer: