söndag 2 maj 2021

Klagomuren.

Morning. Söndag it is,och vi har maj-månad! Vappen kom och for utan att vi firade den desto mera. Var vid villan en stund i Fredags,åt rökt lax osv. Gårdagen går nog till historien som trögaste 1:a maj ever,men fick ommöblerat i Elias rum åtminstone. 

Inkommande vecka ska jag vikariera igen vid eftis 4 dagar,och även veckan efter. Nice med lite extra klirr i kassan. 

Får ju hoppas jag hålls i någotsånär skick,för i Fredags blev jag dålig på en gång. Vet inte hur jag ens ska beskriva krämporna jag haft. I Fredags blev jag på en gång yr och svag,kändes som jag skulle ha 40 graders feber. Öronen bråkar som vanligt sedan December som jag skrivit x antal gånger förr. Idag fladdrar det i vänstra örat med jämna mellanrum,och det är fortfarande "lock" om jag inte går och sväljer och gapar 24/7. 

I högra käken har jag haft i över en månad. Ingen värk,inget ilande eller så,bara att den känns trött på något vis. Lägg till irriterat tandkött,troligen visdomstanden som jävlas. 

Var ska man börja? Ska jag ringa till tandläkare eller hvc? Skulle ju faktiskt inte ha tid med något sjukhus-spring men kan inte ha det såhär längre,är ingen lätt människa att leva med när något uppenbarligen är fel. Har väl hela huvudet fullt med var haha. Har ju ätit många olika mediciner senaste tiden,och INGEN av dem har hjälpt det minsta. 

Idag kommer Benjamin hem iallafall. Imorgon ska jag till jeppis för att tömma mitt loppisbord,och förhoppningsvist veta lite vart jag ska börja söka mig för mina krämpor. 


Tack och förlåt,ha en fin Söndag!  








Fin- fina loppisfynd från förra veckan. 








Lillsyrrans Nova 😍


Dagens födelsedagshund,Maya 14 år! 🎈





Inga kommentarer: