lördag 22 juni 2019

Vår midsommar.


Hej! Hoppas ni haft en fin midsommar,och inte mår alltför dåligt 😉 Här är vi på topp,för det blev givetvis en nykter midsommar för oss eftersom vi har barnen. 
Firade lillsyrran igår på dagen vid pappas,och i samma veva band vi de traditionella midsommarkransarna (som vi hade på huvudet ca. 3 minuter). 
Mot kvällen blev det villan där vi åt fantastiskt god mat. På menyn stod det nypotatis,pulled pork,lax,majs,korv,sallad,hemmagjord potatissallad,sill,och diverse kalla såser. Så himla gott!

Sen blev det ett dopp i havet,tunna och bastu. Länge sedan vi badat bastu,men mer lär det bli när vi väl flyttar och får egen bastu. 


Som jag skrev tidigare så var vi till Vexala i Torsdags. Kollade valpar,drack kaffe och beundrade svärmors helt otroligt vackra snöbollsbuskar! De är särskilt fina i år tycker jag. 

Natten till Fredagen fick vi ett riktigt åskväder över oss. Kraftigaste hittills skulle jag våga påstå. Fascinerande att se på när det blixtrar,och smäller direkt efter. Mäktigt!

Så,vad ska man hitta på idag? Barnen har simmat varje dag i över en vecka,men idag är det nog för kallt. Borde städa klart lyan iallafall. Ikväll blir det nog fiske för min del. 

Ha en fin midsommardag! 🌺











😍





Finaste 17-åringen 💓










Inga kommentarer: