tisdag 22 september 2015

Förbannat.

Ikväll är jag less,har LEJDÅN. För det första har jag ont i käften,som jag redan skrivit.. För det andra : Jag var till hvcs tandläkare förra veckan (glömt att nämna tror jag),konstaterade att mina visdomständer måste utdragas + att jag har en infektion i tandköttet + många hål. 
Men hon kunde inte hjälpa mig,utan jag måste till en privattandläkare. De är så underbemannade,och det är lång kö.

Nåväl,imorse plingade jag till en privattandläkare : "Aj du är en ny klient,nemen tyvärr tar vi inte emot nya,redan kö på "stamkunderna,ring till hvc.". 
WTF,vad är det liksom meningen att jag ska göra? Dra ut dem själv? 
Så utav helvetes värdelöst om jag ska behöva gå till tandläkare i Vasa tex. Kösituationen i Pedersöre kollade jag att var ca. 700 i KÖ.
FML.

Ska försöka en sista gång till hvc,får väl bröla i luren. 

Annars nog en helt okej dag. Har bökat i jordgubbslandet i skolan,och släpat hem massa plantor,så får se om de vissnar bort,eller växer till sig. Sått gräs har vi också hunnit med. 

Fick ett samtal från läkaren också angående mina prover. Har ingen borrelia iaf,och andra prover var också bra. Värken har flyttat sig till höfterna nu,så flera nätter har jag vaknat av att höfterna värker. Fick utskrivet muskelavslappnande,så det ska tas innan sängdags. Får vara lite försiktig med den,varningstriangel på. 

Nog med gnäll,fortsätter imorgon haha.


Puss hej!


2 kommentarer:

piff sa...

fråg av stefan nyman i jeppis skit bra tandläkare och han är privat tandläkare!han tror jag nog fixar det!

Johanna sa...

Fick fixat privattandläkare i Nykaabi till sist !:)