fredag 26 april 2013

Worried

Yes,dagens känsla?
Pratade med Benjamins pappa tidigare idag. Benjamin har varit på 5-årskontroll till läkaren. Kom fram att han har något konstigt med högra öra. Ärr,eller skorv. Hur i helvete skulle han inte ha ärr efter alla inflammationer han haft? De skulle ha satt rör då tidigare! Prf.
Angående hans irriterade ögon då. Han fick droppar som ska sättas i ögonen 2 gånger dagligen i 12 dagar. OM de hjälper är det en allergi,och då ska det utredas vad som orsakar det.

Sist men definitivt inte minst så konstaterades det att han har högt blodsocker. Han kissar väldigt ofta,och dricker mycket. Sockret var 6,3..lite högt eftersom han inte ätit på flera timmar då det togs.
Nu ska det tagas urinprov,så får vänta på resultaten nu.
Bönar och ber att han INTE har diabetes. Tänker direkt på insulinsprutor resten av livet,strikt kost osv. Kurser hit och dit hur det ska skötas osv.. Gah. Har svårt att tro det,eftersom han inte har visat klara symptom men..


Sitter i Jeppo nu och chillar. Ska sova här inatt. Bastu,film osv. Blir ingen haparanda imorgon heller,utan nästa helg först. Ska nog bara pösa på soffan imorgon!

Nepp,nu och se om jag fick igång nån eld.

Tjohej!

Inga kommentarer: